Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2015 10:11 - Dalat Best Western Plaza Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 522 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 05:44


Той е на 20 минути път с автомобил от международно летище Лиен Khuong. С езерото или града, стаите са приятно обзаведени с класически мебели от дърво и подове. Телевизор с плосък екран, сейф и машина за чай / кафе вземане удобства са осигурени. Запознайте Dalat лесно с турнето, билета и автомобили под наем на разположение. За отдих, хотелът разполага и караоке.

Персоналът може да Ви помогне с бизнес и перални нужди. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Best Western Dalat Plaza се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Насладете се на разходка с кон или успокояващи масажи в Best Western Dalat, който разполага с елегантни помещения за настаняване с изглед Xuan Huong езеро. Отличаващ се с фитнес зала, тя предлага безплатен Wi-Fi, велосипеди под наем, паркинг. 
Dalat Best Western Plaza Hotel се намира на 5 минути пеша от Dalat Market и на 5 минути път с кола от Dalat Golf Course. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, рум сървис.

Атмосферата на Best Western Dalat Plaza се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжични стаи, за непушачи, минибар, бюро са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения като фитнес център, голф игрище (в радиус от 3 км). Каквато и да е причината за посещението Лат, на Best Western Dalat Plaza е идеалното място за една вълнуваща почивка далеч и вълнуващо. Перфектен за корпоративни и туристи, Best Western Dalat Plaza Hotel предлага разнообразие от луксозни услуги да отговарят на всяка нужда, независимо дали сте дошли на почивка със семейството си или за една делова среща или международна конференция. Приблизително 5 mintues от ходене от Dalat Market, разположен точно зад Huong езеро Xuan, на 25км от Лиен Khuong летище с 20 минути с кола. Шофиране Съчетавайки уникалния хармоничното проектирана с отлично местоположение, Best Western Dalat Plaza Hotel е идеалното място, че ще искате да се въвеждат за вашата ваканция интересуват. 4-звездният хотел предлагаме 91 стаи, които проектирани от френската архитектура и хармонично модерна декорация. Всички стаи в Best Western Dalat Plaza Hotel имат прозорец с езеро и град виж и са предназначени за неприкосновеността на личния живот и луксозна почивка. Той ще се срещне с търсенето си на група или индивидуално пътуване откриване с модерни удобства на спалня и пълни удобства за баня.


източник:  www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   best western plaza hotel,   dalat,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 158972
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930