Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2015 11:05 - Dalat Luxury Boutique Villa Terrasse Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 5024 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 05:57


 6 км от Dalat цветни градини и 2.8 км от Долината на любовта. Xuan Хонг Lake и Da Lat Market са на 5 минути път с кола. Hang Nga Crazy House е 3,3 километра от хотела. Всички стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар и кът за сядане с. Dalat Luxury Boutique Villa Terrasse Hotel предлага елегантни стаи с безплатен Wi-Fi в Da Lat. Отличаващ се с градина, пълна с цветя и поток, вилата разполага с 24-часова рецепция и собствен ресторант.

Dalat Terrasse Des Roses е 2. самостоятелен санитарен възел с вана и безплатни тоалетни принадлежности. Гостите могат да релаксират в сауната. Предлагат се и други съоръжения, като билетни услуги, туристическо бюро, а и съхранение на багаж. Безплатен паркинг е на разположение, докато барбекюта са на разположение срещу допълнително заплащане. Km от вълнението на града, този 4-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. Добре kempt среда и близостта му до Домейн дьо Marie манастир, Катедралата Domaine, Linh Син Pagoda дам на този хотел особен чар.

Съоръженията и услугите предлагани в Dalat Terrasse Des Roses Villa гарантират Вашия приятен престой. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, паркиране на автомобилите. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), минибар, сешоар, телефон, вентилатор, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Luxury Boutique Hotel - Terrasse Des Roses Villas Da Lat: A световна класа хотел в сърцето на природата. Dalat Terrasse Des Roses Villa е награден с най-красивото място в града от управителя на Лат. Terrasse дес Roses е избор на най-висок клас за туристи, които биха искали да се насладите на града с луксозен чар. Определете 2 км от вълнение на града, този 4-звезден хотел е не само любимо място за виетнамските Събития и Media индустрия, където много известни филми са заснети, но и отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. Вилата се намира в голяма красива градина с разнообразни цветя привеждане на нашите клиенти успокояващ опит и спокойствие..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   dalat,   luxury boutique villa terrasse,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 159020
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930