Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2015 06:26 - Dalat Edensee Lake Resort
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:01


 Просторните бани са с вана, сешоар и халати. Dalat Edensee Lake Resort е 9,7 км от центъра на Лат и 30,6 км от летище Лат. Летищен транспорт и безплатен паркинг. Гостите могат да релаксират в библиотеката или да се насладят на разходка в градините на комплекса. Други удобства включват велосипеди под наем, билярдни маси и джаги. Предлагащ изглед разтягане през гори и езера, Dalat Edensee Lake Resort предлага луксозни 5-звездни помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi и самостоятелна хидромасажна вана. Голф симулатори, кино и салон за пури са на разположение.

Отличаващ се със самостоятелни балкони с панорамен изглед, елегантни стаи разполагат с телевизор с плосък екран и удобен фотьойл. Хотелът не е далеч от центъра на града: само 12.0 км, и то обикновено отнема около 35 минути, за да стигнете до летището. За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до Tuyen Lam Lake, Thien Виен Truc Лам, Datanla Waterfall. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Dalat Edensee Lake Resort & Spa се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, рум сервиз, за да се гарантира на своите гости най-голям комфорт. Атмосферата на Dalat Edensee Lake Resort & Spa се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, джакузи, стаи за непушачи са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Летище трансфер и безплатен паркинг.

Dalat Edensee Resort представлява първокласна дестинация съчетаващ спиращи дъха обстановка, персонално обслужване, както и просторни светилища на тишина и спокойствие. Елегантно обзаведени вилни единици са грижливо обзаведени приятно успокояващи цветове, класически материи и уютен декор за възлагане всяка стая има самостоятелен чар. Всяка единица осигурява самостоятелен балкон с изглед към езерото или Tuyen Lam гъсти борови дървета, където в момента на релаксация ви обзема мигновено. Предлагащ изглед разтягане през гори и езера, Dalat Edensee Lake Resort & Spa предлага луксозно 5-звездно настаняване с безплатен Wi-Fi. Той се похвали фитнес съоръжения, открит басейн и стаи за караоке. Похвала самостоятелни балкони с панорамен изглед, елегантни стаи разполагат с телевизор с плосък екран и удобно кресло..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da lat,   edensee lake resort,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 159018
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930