Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2015 06:26 - Dalat La Sapinette Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 129276 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:09


 Той предлага просторни стаи с обзаведени с вкус интериор и удобства като минибар, сейф и кабелна телевизия. Апартаментите разполагат с отделна всекидневна. Хотелът е на 3 минути път с кола от Ho Xuan Huong и Лат Market. Лиен Khuong летище е на 30 минути с кола. Паркинг е на разположение безплатно на място. Това частни квартири е красиво разположен в сърцето на Dalat е добре познат Liang Biang плато, само на няколко минути с кола до центъра на оживен пазар. Dalat La Sapinette Hotel се намира точно срещу Phan Chu Trinh пазар и предлага елегантни помещения за настаняване с телевизор с плосък екран и вана. Хотелът разполага с масажни услуги, 24-часов ресторант и туристическо бюро, което помага на гостите да организират посещения на забележителности на града.

La Sapinette Hotel Da Lat разполага с безплатен Wi-Fi в целия хотел. Уникално съчетаване на първокласен хотел похвали традиционна френска Art Nouveau дизайн с модерен търговски център, на гостите се предлага богат избор на дребно и заведения за хранене, заедно с редица развлекателни дейности. Разбира се, за да зададете тенденция за бъдещото развитие на Лат, имотът разполага с 102 добре обзаведени стаи и апартаменти, оборудвани с удобно премия съоръжения. Големи конферентни и банкетни зали на хотела са оборудвани с състоянието на най-съвременните аудио-визуални и осветителни системи сигурни, за да се погрижат за всички видове събития.

Що се отнася до хранене, гостите могат да се насладят на френски и интернационална кухня в La Truffe или да опитат вкусни виетнамски кухня в La Thong. A туристическо бюро, библиотека и стая за игри са сред други услуги, достъпни в La Sapinette Hotel. Поддържането на високи стандарти на всички нива, La Sapinette Hotel определено ще направят престоя ви добра. Разположена в Dalat център, La Sapinette Hotel Dalat предлага частни квартири и алтернативна почивка на пътниците дали пътуването е по работа или за удоволствие. Нейната уникална концепция за съчетаване на първокласен хотел в традиционна френска Art Nouveau дизайн с модерен търговски център, с участието на стотици на дребно и храните & напитки обекти, както и широка гама от развлекателни дейности, се дължи на определен тенденцията за бъдещото развитие на Лат и прави La Sapinette туристическа атракция сам по себе си.

С участието на 91 красиво обзаведени стаи за гости и апартаменти в La Sapinette, които са оборудвани с модерни съоръжения, удобства за премии и са внимателно декорирани, за да създадете очарователен и интимна атмосфера, съчетана с изискани удобства. Големите заседателни и банкетни съоръжения се погрижат за всички цели, било то официални или неофициални срещи, сватби или рождени дни. А състоянието на най-съвременните и напълно интегрирани аудио-визуални и осветителни системи осигурява да впечатли делегатите и организаторите, така..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   dalat,   la sapinette hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 158407
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031