Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2015 06:30 - Dalat Terracotta Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 308 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:13


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Теракота Hotel и Resort Dalat също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Лат. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. Стъпка в една от 315 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), събуждане, стаи за непушачи, балкон / тераса, минибар, които могат да бъдат намерени в някои от стаите.

Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като фитнес зала, голф игрище (в радиус от 3 км), закрит басейн, спа, масаж, които ще направят престоя ви незабравим. Теракота Hotel & Resort Dalat е на 900 метра от Храм Truc Лам. 
Dalat Terracotta Hotel се намира в центъра на Mui Ne, Фан Тие City Beach, гостите тук ще получат зелени площи - чисти - красива, близо до природата и да се потопят в слънцето жълто блестящ, дълбок син океан и кокосови дървета. Разположен на брега на езерото, на романтичния град на Da Lat цветя, Теракота Resort Dalat е свят на модерна архитектура и клас, смесени в мразовит климат, борови гори на оръжия и четири красиво цвете сезон. Професионализъм на персонала и ентусиазъм, заедно с превъзходно обслужване и превъзходна кухня, теракота Resort ще даде гости прекрасни празници с много емоции, потопени в природата този 4-звезден хотел могат да бъдат лесно достъпни от летището.

Лиен Khuong Airport е на 18 километра. Всяка стая и вила разполага с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, сейф, минибар и електрическа кана. A кът за сядане и самостоятелна баня с душ, вана и сешоар са включени. Други съоръжения за отдих включват тенис корт, билярд и караоке. A общ салон, продажба на билети и туристическо бюро, са на разположение. Теракота Hotel & Resort Dalat е на 900 метра от Храм Truc Лам. Лиен Khuong Airport е на 18 километра. Всяка стая и вила разполага с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, сейф, минибар и електрическа кана. A кът за сядане и самостоятелна баня с душ, вана и сешоар са включени. Други съоръжения за отдих включват тенис корт, билярд и караоке. A общ салон, продажба на билети и туристическо бюро, са на разположение. Имотът предлага обмяна на валута, 24-часова рецепция и безплатен частен паркинг. Теракота Hotel & Resort Da Lat е най-луксозен курорт.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   terracotta hotel,   da lat,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 158692
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031