Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2015 10:24 - Dalat Ky Hoa Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 919 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:20


 Ky Hoa Hotel Da Lat разполага с 24-часова рецепция и бизнес център идва компютри за гостите да се ползват безплатно. Осигурени са и велосипеди под наем, мотоциклети и автомобили. Dalat Market са на 10 минути път с кола. Закуска на шведска маса с меню от азиатски ястия, както и Western за обяд и вечеря се сервират в ресторант Rose. Осигурен е и рум сервиз. Разположен само на 3. Km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Dalat Ky Hoa Hotel Разположен Tuyen Lam Lake и Дрийм Хил 5 минути с кола, стаите тук са оборудвани с дървени подове и големи прозорци. Стаите също идват безопасни и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия. А някои стаи разполагат със самостоятелни балкони с изглед към хълмовете.

Не по-малко е изключителна в хотела и лесен достъп до безбройните забележителности на града, като Dalat Palace Golf Club, Linh Син Pagoda, Dalat цветни градини. В Ky Hoa Dalat Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, Wi-Fi в паркинг общите части,. Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство. В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, балкон / тераса. Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения като градина, караоке.

Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на Ky Hoa Dalat Hotel. Едно място предимство може да се види в няколко изгледа целия град Da Lat, Ky Hoa Hotel Da Lat ще ви донесе много сайтове съществени за релаксация на работното си дни. Около 03 километра от разстояние до центъра на града е този 03 звезден хотел играе позиция предимство улеснено за да достигне най-известните туристически райони на града като например Mong Mo Hill, Dalat XQ (ръчна бродерия снимки), Долината на любовта, Tuyen Lam Lake , Ky Hoa Da Lat Hotel, разположен 3 км разстояние от центъра на града - към Любовта долина, сгушена в склона на хълм, смесено с романтична природа и обширни борови гори на впечатляващата Langbian която се извисяваше в мъглата, Ky Hoa Da Lat е проектиран с архитектурни особености хармонично съчетание между европейската и азиатската, той създава красиви, луксозни, модерни удобства архитектура на курорта и 2 вили: Thuy Tien, Cam Ту. Включено във всички стаи на Ky Hoa Hotel е достъп до безжичен интернет, сешоар, бюро, телевизор. Също така могат да се намерят в хотела са сейф, румсървиз, екскурзии..


източник: www.hotels-in-vietnam.com



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 159046
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930