Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2015 10:23 - Dalat Ngoc Lan Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:19


A машина за кафе / чай и сейф са включени. Гостите могат да тренират във фитнес залата на хотела или да се отпуснат в сауната. Хотелът предлага масажи и перални услуги. Безплатен частен паркинг е на разположение. Виетнамски и азиатски ястия се сервират в Tulip ресторант, който предлага гледка към Xuan Huong езеро. Да станеш популярен летен курорт във Виетнам, Ngoc Lan Hotel Dalat похвали с прекрасно местоположение в Лат, известен още като града на Вечния Spring. Да бъдеш в сърцето на Лат, площта се гордее красиви пейзажи и живописни гледки Xuan Huong езеро. Dalat Ngoc Lan Hotel Разположен в сърцето на Dalat City, Ngoc Lan Hotel е с изглед към живописния Xuan Huong езеро. Той разполага с джакузи, ресторант и стаи с безплатен Wi-Fi.

Стаите в Ngoc Lan Hotel разполагат с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, телефон и минибар. Perfect като дестинация меден месец, хотелът предлага луксозни стаи, оборудвани с най-съвременните удобства кетъринг за всички видове туристи. Дейности на място включват сауна, център за масаж, както и караоке, докато конски каруци и голф може да се насладите отвън. Срещи стаи са на разположение на редица събития и срещи. Гостите могат да имат приятен трапезария опит в ресторанта на място и се отправят към бара за някои освежаващи напитки след това. Ngoc Lan Hotel Dalat предлага спокойна обстановка, идеална за една спокойна бягство. Идеално разположен в сърцето на Dalat с прекрасна панорамна гледка към живописния Xuan Huong езеро, Ngoc Lan хотел е любимо сред всички посетители на Лат.

Сега Гостите на хотела могат да се насладят на изцяло нов и луксозен хотел с изискан топлина и гостоприемство, подадена от внимателен и професионален персонал. Ngoc Lan Hotel се намира в сърцето на Dalat City, заедно St Nguyen Chi Thanh и с изглед към живописния Xuan Huong езеро. В непосредствена близост до Dalat Market, магазини и други адреси, той е идеален хотел за всеки гост на очарователната Dalat City.

Ngoc Lan Hotel Da Lat сега великолепно за своите 91 модерни стаи, просторен лоби, барове, международни стандарта конферентни зали, безжичен интернет, самостоятелен подземен паркинг, изглед небе ресторант & бар с изглед към целия Dalat панорама и наследствено локация в сърцето на град Далат, в непосредствена близост до известния централния пазар, на град ходене улица, с изглед към очарователния Xuan Huong езеро, в непосредствена близост до града ключови офис сгради, банки, пощенски станции, търговски центрове, заведения за хранене и развлечения, удобен достъп до най- на туристически места и т.н..


източник: www.hotels-in-vietnam.com



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 158976
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930