Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2015 12:22 - Dalat Vietsovpetro Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 239 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:26


 Гостите могат да се насладят на игра на тенис в хотела. Други развлекателни удобства включват частни Караоке стаи. Подбор на традиционни ястия от Виетнам, азиатски и западни ястия се сервират в ресторанта на Hotel Rang Dong. Само 45.0 km далеч, този 4-звезден хотел може да бъде лесно достъпен от летището. Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като Lam Dong Museum, традиционна медицина болница, Grand Lycee Yersin. В Vietsovpetro Dalat Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Dalat Vietsovpetro Hotel места за настаняване са оборудвани със сателитна телевизия и минибар. Има сейф е включен във всяка стая. Осигурени са също сешоар и чехли. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане можете да се насладите в хотела.

В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжични стаи, сешоар, климатик, мини бар, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Хотелът разполага с множество уникални възможности за отдих, като например фитнес зала, сауна, голф игрище (в радиус от 3 км), открит басейн, закрит басейн. Лат се намира на 1500 метра надморска височина, климатът е хладен през цялата година с един участък пълен с жизненост, но срамежлив, но intennes от долините и водопади.

Dalat City записана от 1893 г., когато д-р Александър Yersin за първи път пристигна Lam Виен плато. Въпреки това, преди този период има много други авантюристи трябваше да Lam Виен, сухоземна територия, която е дом на жители, които Лъч. 1897 г., управител Paul Doumer решава да потърси място за изграждане на станция за курорта френски офицери и войници в Индокитай. Махни си собствен мейл Paul Doumer, Alexandre Yersin препоръчва пикап Lam Виен плато, където климатът е подобен на умерения Европа. В края на март 1899 г. губернаторът Павел Doumer лично с д-р Yersin отиде в Lam Виен Plateau проучване и реши да приложи на първоначалния план. Vietsovpetro Dalat Hotel е на 3 километра от центъра на град Лат. Xuan Huong езеро, Dalat Tower и Buon Ma Thuot Market са в рамките на кратко разстояние с кола. Луксозният хотел е разположен в спокойната градини и е заобиколен от борова гора. Ръководството и персоналът любезно Ви приветстваме с VietsoVPetro Hotel. Независимо дали сте по работа или във ваканция, нашите добре обучени, професионални екипи, които чакат да ви позволи да изпитате искреността и топлината на виетнамски гостоприемство и качествено обслужване. Като високо качество удобства, включително и стаи за непушачи, достъп до интернет, машина за кафе / чай, душ, мини бар, за да ви помогнат да релаксирате след дългия ден..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da lat,   vietsovpetro hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 159052
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930