Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2015 10:55 - Dalat Dona Villa Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 05:41


 Трансфер до летището и перални услуги са на разположение при запитване. Стаите разполагат с хладилник, самостоятелен санитарен възел и мини бар. Топли напитки може да бъде произведена с предвидените за чай и кафе доставките. Dona Villa Da лат е в близост до магазини и ресторанти, както и кратко пътуване с кола от Hang Nga Guest House и художествена галерия. Temple Truc Лам е само един лесен път с кола от хотела. Dalat Dona Villa Hotel предлага 3-звездно настаняване в Da Lat. Той е идеално разположен за тези, които искат да посетят местните забележителности. Хотелът разполага с велосипеди под наем, портиер и 24-часова рецепция. Dona Villa е идеалното място, от което можете екскурзии в Лат.

Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Също така в близост до са XQ Dalat Silk ръчна бродерия, Dalat Palace Golf Club, Dalat цветни градини. Dona Villa също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Лат. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, рум сървис. Атмосферата на Dona Villa се усеща във всяка стая. достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, балкон / тераса, минибар, бюро са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Са на хотела фитнес център, градина идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. С уникалното на хълма, да вземе тези предимства Dona Villa Da Lat е проектирани с комфорт и удобство стил, праг по-навън се прави природата и свързване на пространството в салона, за да получите пространство за релаксация.

Специално с елегантност помещението, въз основа на "светло" вкара добре излъчен космически стаите организират комбинирате с природата пространство за създаване на релаксацията получаваме от свежия въздух и вятъра и от врата рамките на коридор пренебрегват към долината и Планините Lang-Biang в разстояние хармония с градината (зелена трева, мимоза, цветя, бор) е направена от Dona Villa създаването на романтична и мир пространство..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da lat,   dona villa,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 159000
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930