Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2015 09:53 - Dalat Hung Vuong Hotel
Автор: dalat Категория: Туризъм   
Прочетен: 277 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 05:38


 Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С главните забележителности на града като в непосредствена близост до двореца на крал Bao Dai уши, отколкото Tho Lake, традиционна медицина болница, посетителите на хотела просто ще харесат разположението му.

Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Лат. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, Wi-Fi в стаята услуга общите части, паркиране на автомобилите,, бизнес център. Атмосферата на Hung Vuong Hotel се усеща във всяка стая. 
Dalat Hung Vuong Hotel е 3-звезден хотел, разположен в тих район, заобиколен с борова романтична природа. Hung Vuong Hotel дойде с с услуги и топлото посрещане, приятелски и любезен хотел глобус персонал ще Ви накара да се почувствате като у дома си. Удобно разположен в Лат, Hung Vuong Hotel е идеалното място, от което можете да този оживен град. достъп до интернет - безжична, мини бар, сешоар, сателитна / кабелна телевизия, телевизор са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот.

Хотелът предлага отлично разнообразие от развлекателни съоръжения, такива като фитнес зала, градина. Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на Hung Vuong Hotel. Почти Phan Chu Trinh търговско сервизен център и прочутата турне район, удобен трафик. Лесно и удобно за почетен гост да разгледате забележителностите и да отидем на пазар ... Hung Vuong Hotel разполага с 51 стаи общо, за да достигне стандарта ог тризвезден хотел, на convienient и модем оборудване, на разумна структура на стаята, в стаята са коригирани комуникативния система постигане на международния стандарт. Като WiFi, и с телевизор с кабелна. В помещението е голямо, светло, проветриво и доста почивка. За да Hung Vuong хотела, обслужване и приятелско посрещане от всички служители на хотела ще ви накара да се почувствате като у дома си от себе си..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da lat,   hung vuong hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dalat
Категория: Туризъм
Прочетен: 159014
Постинги: 45
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930